Kauniečiai kraipo galvas: kodėl mieste nepjaunama žolė? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai kraipo galvas: kodėl mieste nepjaunama žolė?

Dalintis:

Kauniečiai ir toliau stebisi apleistomis miesto žaliosiomis erdvėmis, o atsakingų asmenų pasiteisinimus vadina melu.

„Gal galite pasidomėti ir atsakyti, kodėl Kaunas pamiršo pjauti žoles?“ – antradienį klausimą iškėlė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Moteris vadino melu Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio pasiteisinimus, kuriuose teigta, kad pjaunat žolę pirmenybė teikiama vietoms, kur važiuoja viešasis transportas, miesto parkams, skverams, vaikų žaidimų aikštelėms ir kitoms viešosioms poilsio erdvėms.

„Melas, nes gyvename Krėvės prospekte, kur tikrai daug viešojo transporto važiuoja, bet niekas nejudinama jau mėnesį virš. Čia normalu vidurį Kauno?“ – klausimus toliau kėlė moteris.

Žolė Krėvės pr. / Skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad gegužės pabaigoje sulaukė tokio A. Pakalniškio komentaro:

„Esant palankioms klimato sąlygoms, šiais metais vejų šienavimo sezonas prasidėjo neįprastai anksti – balandžio viduryje. Vykdant vejų šienavimo darbus Kaune, pirmenybė teikiama centrinėms, šalia pagrindinių gatvių esančioms erdvėms. Taip pat vietoms, kur važiuoja viešasis transportas, miesto parkams, skverams, vaikų žaidimų aikštelių teritorijoms ir kitoms viešosioms poilsio erdvėms.

Dabar oro sąlygos žolei augti labai palankios. Tik nupjovus, ji vėl atauga ir reikia šienauti iš naujo. Siekiant užtikrinti savalaikį viso miesto nušienavimą, rangovas vykdo darbus ir poilsio dienomis“.

4
19
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.