Staigmenų maniakė ieško Kaune pasipiršti ketinančio vaikino ar merginos – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Staigmenų maniakė ieško Kaune pasipiršti ketinančio vaikino ar merginos

R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ sekmadienį sulaukė laiško su, kaip autorė nusako, tikrai nestandartiniu pasiūlymu. Staigmenų maniake ir emocijų kolekcioniere save vadinanti netikėtų renginių organizatorė nori vienai porai Kaune nemokamai surengti išskirtines piršlybas.

„Esu staigmenų maniakė, nestandartinių renginių, viešų staigmenų, kaip proposal flashmob organizatorė. Šį kartą noriu įgyvendinti labai gražią idėją, kurią padovanočiau bet kuriam pasipiršti norinčiam vyrukui, o gal net merginai.

Turime entuziastingų profesionalių šokėjų komandą, kuri pasiruošusi man padėti įgyvendinti šią idėją pačiame miesto centre, Laisvės alėjoje. Staigmena truktų vos kelias minutes, tačiau įspūdžiai ir emocijos būtų nepamirštamos visam gyvenimui! Esu emocijų kolekcionierė ir degu noru pasidalinti tokia paslauga su visais.

Ieškomas drąsus vyrukas ar mergina, kuris / kuri svarsto ir nesugalvoja, kaip išskirtinai pasipiršti savo antrai pusei. Turime JAM ar JAI nerealų pasiūlymą – pasipiršti viešai, su daugybę profesionalių šokėjų, kurios sukurs magišką šokį pagal visiems žinomą tam skirtą dainą.

Matant daugybei kauniečių įvyktų nuostabus meilės įrodymas pačioje Kauno širdyje, Laisvės alėjoje! Pasiūlymas nemokamas. Staigmena bus filmuojama. Numatyta data: rugsėjo 10 d. popietė. Vieta: Kaunas, Laisvės al. prie soboro.

Kreiptis tik su rimtais ketinimais, el. paštu: [email protected]“, – tokį pasiūlymą būsimiems jaunavedžiams turi išradinga moteris.

23
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.