Prieš 20 mėnesių suremontuotoje gatvėje atsivėrė smegduobė | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Prieš 20 mėnesių suremontuotoje gatvėje atsivėrė smegduobė

Prieš 20 mėnesių suremontuotoje gatvėje atsivėrė smegduobė / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija ketvirtadienio vakarą sulaukė skaitytojo pranešimo apie P. Kalpoko g. atsivėrusią smegduobę.

Kaip teigia su naujienų portalu susisiekęs kaunietis, smegduobė atsivėrė ketvirtadienį popiet ir yra maždaug pusantro metro gylio.

„Nežinau, ar galima taip reziumuoti, bet va taip buvo viskas sutvarkyta. Fasadiškai viskas gerai, bet su infrastruktūra niekas nepadaryta“, – apie P. Kalpoko gatvėje atliktus darbus atsiliepė naujienų portalo skaitytojas.

Savo patalpas P. Kalpoko g. viduryje turintis vyras tvirtina, jog jau du kartus yra pastebėjęs užsikimšusį šulinį viduryje gatvės – „kokius du kartus užpylė, nes, kai tvarkė, tai suasfaltavo, takelius padarė, bet komunikacijos nebuvo keistos“.

„Kauno vandenys“ vis atvažiuoja, atkemša per lietų. Mes jau du kartus buvom nukentėję ir jau du kartus teko naujas patalpas remontuot. Ačiū dievui, kad draudimo bendrovė išlaidas sumoka. Nežinau, ar čia galima susiet su šios dienos smegduobe P. Kalpoko g. viršuj, bet, tikėtina, kad galima, nes daryta „tep lep“, belekaip, o viduje š“, – apibendrino vyras.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad P. Kalpoko g. remonto darbai baigti 2021 m. rugsėjį.

Papildyta rugpjūčio 11 d.

Kaip naujienų portalą informavo bendrovė „Kauno vandenys“, reaguodami į Kalpoko g. važiuojamojoje dalyje atsivėrusią smegduobę, nedelsiant imtasi aiškintis to priežastį.

„Skubiai buvo atlikta eksploatuojamų buitinių nuotekų bei lietaus tinklų televizinė diagnostika (profesionalia vaizdo kamera įvertinama vamzdynų būklė, nustatomi defektai ir jų vietos), kuri parodė, kad įgriuvos susiformavimo priežastis – lietaus kanalizacijos vamzdžių jungties lūžimas.

Tam įtakos galėjo turėti prieš keletą metų vykdyti šios gatvės rekonstrukcijos darbai, kurių metu buvo kasamas, keičiamas ir vibruojamas gatvės gruntas“, – situaciją pakomentavo „Kauno vandenų“ atstovė Vaida Bytautė.

Anot „Kauno vandenų“ specialistų, Kalpoko gatvės tinklai funkcionuoja gerai, pranešimų skaičiumi niekuo neišsiskiria iš kitų – vidutiniškai kartą per mėnesį.

11
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.