Išguldytus kaštonus pamatęs kaunietis: tai barbarizmas - Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Išguldytus kaštonus pamatęs kaunietis: tai barbarizmas

Dalintis:

Praėjusią savaitę su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs kaunietis pasibaisėjo miesto tvarkdarių darbu – greta Žeimenos gatvės išpjauti ką tik pradėję žydėti kaštonai.

„Toks dalykas įvyko, nukirsti medžiai Sukilėlių prospekto ir Žeimenos gatvės sankryžoje. Visiškai švieži kaštonai… Negana to, kad dabar, tokiu laikotarpiu, iš vis yra uždrausti medžių kirtimai… Čia barbarizmas, ką tik žydėti pradėjusius medžius iškirsti. Išdavę leidimą – barbarai, tai yra baisu“, – kritikos negailėjo į redakciją paskambinęs kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė, minėtoje atkarpoje bus atliekami šilumos tiekimo tinklų avarinio remonto darbai.

„Dėl vietos gyventojų patogumo senus vamzdynus pakeis nauji. Dalis želdinių stovėjo senų tinklų zonoje. Dėl šios priežasties dalį augalijos teko pašalinti. Rangovai išsaugojo tiek medžių, kiek galėjo. Aplinkos apsaugos skyriui situacija žinoma“, – teigė R. Savickienė.

17
39
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.