Romantišką akimirką sujaukė „Mercedes-Benz“ vairuotojo nekantrumas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Romantišką akimirką sujaukė „Mercedes-Benz“ vairuotojo nekantrumas

Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo trečiadienį užfiksuota jautria akimirka prekybos centro „Lidl“ aikštelėje, kurią sujaukė „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojo nekantrumas kuo skubiau iš jos išvažiuoti.

„Prie vieno prekybos centro nutiko labai jautri istorija. Istorija tarp senukų. Diedukas babytei įteikė gėlių, apsikabino, pasibučiavo. Kam taip pypinti, mašiną užgavo? Ką? Taigi pasitrauks tie diedukai, ko čia plyšauti!“ – pastebėtą situaciją pakomentavo kaunietis.

Norėdamas skubiai išvažiuoti iš automobilių stovėjimo aikštelės, „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojas pasipiktino, kad to padaryti negali, mat priešais automobilio stiklą vyko romantiška akimirka.

Visgi, vairuotojas suskubo ją kaipmat išsklaidyti, mirksėdamas automobilio žibintais, o vėliau ir panaudodamas garsinį signalą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

51
67
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.