Kauniečiui užkliuvo „Magnum“ verslo centrui rezervuota aikštelė: kaip čia suprasti? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiui užkliuvo „Magnum“ verslo centrui rezervuota aikštelė: kaip čia suprasti?

Aikštelė Karaliaus Mindaugo prospekte
Dalintis:

Šeštadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ gavo parkavimo tvarka miesto centre nusistebėjusio skaitytojo laišką. Vyras nesupranta, kodėl verslo centrui rezervuota aikštelė stovi tuščia, ypač savaitgaliais, kai į darbus žmonės nevažiuoja.

„Pastebėjome, kad Kauno miesto savivaldybės aikštelė, išnuomota verslo centrui „Magnum“, pastoviai yra tuščia… Ar nebūtų galima leisti kauniečiams bent savaitgaliais parkuoti savo mašinas?

Nes visame Karaliaus Mindaugo prospekte dažnai neįmanoma rasti parkavimo vietos, o ši aikštelė stovi tuščia. Kaip čia suprasti?“ – stebėjosi skaitytojas.

Apytuštė aikštelė Karaliaus Mindaugo prospekte / Skaitytojo nuotr.

Kaip naujienų portalui pernai rugpjūtį paaiškino BĮ „Parkavimas Kaune“ direktoriaus pavaduotojas Andrius Derliūnas, prie pėsčiųjų tilto esanti aikštelė rezervuota UAB „Magnum investicijos“ pagal vietinės rinkliavos mokėjimo, kelio ženklo „Rezervuota stovėjimo vieta“ įrengimo ir specialių leidimų išdavimo sutartį.

Anot A. Derliūno, už šios stovėjimo aikštelės rezervaciją per metus į Kauno miesto biudžetą surenkama 18 360 Eur. Daugiau apie aikštelės statybas ir dabartinį naudotoją skaitykite čia.

307
232
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.