Kauniečiui keistas laiškas sukėlė juoką, bet kažkas gali sureaguoti rimtai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiui keistas laiškas sukėlė juoką, bet kažkas gali sureaguoti rimtai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Trečiadienį naujienų portalo skaitytojas „Kas vyksta Kaune“ informavo gavęs keistą laišką iš Algirdu Matoniu pasivadinusio asmens su prierašu perskaityti su kauniečiu susijusį priedą.

„Gavau keistą laišką, kuris galimai skirtas kažkokiai nusikalstamai veiklai vykdyti. Man sukėlė juoką, bet gal kažkas gali sureaguoti rimtai“, – pranešė kaunietis, gavęs šypseną veide sukėlusį laišką.

Kauniečio gautas „Šaukimas teisingumui“ / Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas melagingą laišką gavo su prierašu perskaityti su juo susijusį priedą. Laiško siuntėjas pasivadino Algirdu Matoniu, Lietuvos kriminalinės policijos biuro vadovu, Tarptautinio policijos bendradarbiavimo skyriaus vadovu ir įvėlė klaidą, prisistatydamas „Generaliniu policijos direktor“.

Prieš beveik metus Lietuvos policija socialiniame tinkle „Facebook“ informavo Lietuvos gyventojus apie melagingus kvietimus į teismą ir patarė, ką reikėtų daryti, norint neužkibti ant sukčių kabliuko.

5
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.