Kauniečiai praneša apie dingusią „Init“ televiziją ir internetą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai praneša apie dingusią „Init“ televiziją ir internetą

„Kas vyksta Kaune“, „INIT“nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pirmadienio vakarą informavo apie dingusį „Init“ internetą ir nepasiekiamą „Init“ internetinę svetainę.

„Init internetas dingo. Antrąkart jau taip, kad dingo internetas ir jų svetainė neveikia, o telefonas gedimui registruoti išjungtas“, – naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ nedelsdamas informavo skaitytojas.

Kitas naujienų portalo skaitytojas detalizavo, kad „Init“ televizija ir internetas dingo Šančiuose, Akademijos miestelyje, Eiguliuose bei Šilainiuose. Pastebėjo ir tai, jog su tiekėju nėra jokių galimybių susisiekti.

„Nulūžo „Init“. Neveikia nei TV, nei internetas, nei telefonai, nei svetainė. Neina prisiskambinti nei telefonu 873 221221, nei 19123“, – pranešė dar viena, su „Init“ techniniais nesklandumais susidūrusi kaunietė.

Apie įvykusius techninius nesklandumus socialiniame tinkle „Facebook“ suskubo pranešti ir pati telekomunikacijų bendrovė „Init“.

„SVARBI INFORMACIJA! Informuojame, kad dėl nenumatytų priežasčių INIT sistema susidūrė su techniniais nesklandumais, todėl paslaugos nuo 20.10 iki 20:45 val. galėjo būti nepasiekiamos. Atsiprašome už nesklandumus, sutrikimas yra šalinamas“, – pranešime tikino bendrovė „Init“.

57
18
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.