Į kiemą įvažiavo dviratininkas, o išvažiavo vagis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į kiemą įvažiavo dviratininkas, o išvažiavo vagis

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ grupės narys pasidalijo žinia apie smulkią piktadarybę viename Senamiesčio kieme. Žmogus čia pasigedo kopėčių – vaizdo stebėjimo kameros medžiagoje matyti, kur jos dingo.

„Gal kas atpažįstate šitą kopėčių vagį? Įvažiavo į kiemą pro bromą, žinojo kur stovi kopėčios. Vieta Šv. Gertrūdos gatvė“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje skelbė vyras.

Vienas komentatorius jam patarė nuvažiuoti į artimiausią metalo supirktuvę, kur, galimas daiktas, šis veikėjas yra žinomas.

Įrašo autorius pažymėjo, kad kopėčios menkos vertės, tik po tokių incidentų baisu ką nors palikti automobilyje – dar sugalvos apsisukti salone.

27
12
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.