„Iki“ parduotuvėje skelbiamos akcijos toli gražu pirkėjų neskatina pirkti (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Iki“ parduotuvėje skelbiamos akcijos toli gražu pirkėjų neskatina pirkti (papildyta)

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo nuotraukos iš Laisvės alėjoje esančios „Iki“ parduotuvės. Kaip matyti nuotraukoje – parduotuvė skelbia apie neva esančią akciją „Milka“ batonėliams.

„Kaune, Laisvės al. „Iki“ parduotuvėje, stulbinanti akcija batonėliams“, – pirmadienio popietę pranešė portalo skaitytojas.

Skaitytojo nuotr.

Kauniečio pasidalintoje nuotraukoje matoma batonėlių akcija pirkėjų nedžiugina. Buvusią 0,75 Eur. kainą parduotuvė sumanė padauginti iš keturių – batonėlis su „akcija“ kainuoja 2,99 Eur.

Papildyta sausio 31 dieną 07.58 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Iki” Komunikacijos vadovė, įvyko techninė klaida.

„Labai atsiprašome savo pirkėjų. Klaidos jau ištaisytos. Praėjusiais metais dar 40 parduotuvių įdiegėme elektronines etiketes, šiais metais šią plėtrą tęsime. Būtent ten, kur nėra daug rankinio darbo ir žmogiškojo faktoriaus, klaidų tikimybė mažėja. Savo tinkle akcijas taikome itin patrauklias, kviečiame klientus jomis naudotis ir taip sutaupyti”, – apsilankyti kvietė V. Budrienė.

45
19
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.