Netikėtas vaikų klausimas virto pirmu geru šių metų darbu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Netikėtas vaikų klausimas virto pirmu geru šių metų darbu

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Triukšmingą naujametę naktį ant Pelėdų kalno palydėjo rytas su krūva atvėsusių kartoninių tūbų tūbelių. Skaitytojo vaikams susirūpinus, kas iškuops šią netvarką, mažieji patys ėmė ir įsirašė pirmą gerą 2023-iųjų darbą.

„Sveiki, su Naujaisiais. Džiaugiamės, kad Žaliakalnio Pelėdų kalnas traukia kauniečius, bet kartais miestiečiai per daug atsipalaiduoja. Netikėtas vakarykštis vaikų klausimas – o kas parke tvarkys fejerverkus? – virto rytine iniciatyva.

Pirmas geras vaikų metų darbas. Austėja su broliu Martu norėtų paprašyti suaugusiųjų nerodyti blogo pavyzdžio vaikams ir paskatinti visus kauniečius bent po vieną fejerverko šiukšlę išmesti į konteinerį“, – sekmadienio vakarą vaikų iniciatyva pasidalijo skaitytojas.

63
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.