Gyvybiškai svarbus kauniečių prašymas: ieško pamesto vaiko telefono (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Gyvybiškai svarbus kauniečių prašymas: ieško pamesto vaiko telefono (atnaujinta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją su prašymu, kad kauniečiai padėtų surasti pamestą vaiko telefoną, kuris atlieka gyvybiškai svarbią funkciją. Vaikas serga cukriniu diabetu, o telefono pagalba jam nuolatos yra tikrinamas cukraus lygis kraujyje.

„Pamestas Petrašiūnuose prie Šilo parduotuvės ir aplink jį, vaiko, sergančio cukriniu diabetu, telefonas. „Realme“ mėlynas. Jis matuoja vaikučiui cukraus kiekį kraujyje visą parą. Radusiems atsilyginsime.

Čia gyvybiškai svarbu, šiuo metu niekas negali pamatuoti cukraus be telefono, o jį reikia tikrinti nuolatos“, – teigė pagalbos prašanti moteris.

Anot moters, telefonas yra susietas su prietaisu, kuris automatiškai matuoja vaiko cukraus kiekį kraujyje ir rodo jo duomenis, tokiu būdų nereikia cukraus kiekio matuoti imant kraują iš piršto. Kadangi telefonas pamestas ir greičiausiai nėra prisijungtas prie interneto ryšio, namiškiai negali matyti duomenų realiu laiku.

Papildyta

Šeštadienį, vėlai vakare, telefono ieškoję artimieji pranešė, kad vaiko telefonas atsirado ir dėkoja visiems prisidėjusiems ir padėjusiems.

106
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.