Ragina taupyti, bet patys elektrą pleškina, kada to nereikia | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Ragina taupyti, bet patys elektrą pleškina, kada to nereikia

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Elektros kainoms augant, kauniečiams savivaldybės aiškina, jog miestuose bus taupoma elektra, išjungiama dalis šviestuvų parkuose ir panašiai, tačiau Kauno rajono gyventojas pastebėjo, kad ne visur elektra taupoma efektyviai.

„Čia vat nutariau pasidalinti tokia „naujiena/faktu”, kaip visos tos erzelynės aplink elektrą fone ji yra „taupoma”.

Kauno rajonas, Pyplių kaimas, pagrindinė Piliakalnio gatvė-apšvietimas įjungiamas dar esant normaliai dienos šviesai, kai jis visai nereikalingas, o išjungiamas ryte, apie 9.30 val., kai jau jis nebereikalingas minimum nuo 8.00 val.“, – užfiksuotą bereikalingą elektros naudojimą komentavo Kauno rajono gyventojas.

„Tad gal valdininkėliai pirmiau geriau pradeda nuo savęs, vietoj viso to kipišo ir šaukimų taupyti? Ar jiems ta taisyklė negalioja???“, – klausė jis.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi dar vienas gyventojas, kuris patikino, kad elektra netaupoma ir kitose gyvenvietėse.

„Be reikalo apšvietimas per anksti įjungiamas ir Netonių kaime, Raudondvario seniūnija. Ir taip metų metais švaistoma elektra. Dar šviesu, o jau įjungia. Ryte jau šviesu, o vis tiek dar šviečia. Valdžia ragina gyventojus taupyt elektrą, bet patys tai visai netaupo“, – rašė jis.

2
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.