Skaitytoja kreipėsi į kauniečius: tai nieko nekainuoja, bet gali išgelbėti gyvybę | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytoja kreipėsi į kauniečius: tai nieko nekainuoja, bet gali išgelbėti gyvybę

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Po nelaimės K. Baršausko gatvėje, kaunietė kreipėsi į gyventojus – ragina nebūti abejingais ir atkreipti dėmesį negaluojančius senjorus.

„Perskaičius šiandienos nelaimės įvykius, nusprendžiau parašyti. Vakar maždaug 19.30 val. netoli VI forto stotelės eidami radom pakelėje, prie mašinos, sukniubusią senyvo amžiaus moterį. Pajudinus ir paklausus, ar viskas gerai, moteris tik išleido keista garsą ir daugiau į mus nereagavo, šalia stotelės stovėjo moteriškė, priėjus prie mūsų pasakė, kad matė moterį svirduliuojančią, tačiau ji „pradingo”.

Suskubome skambinti policijai, policija mus sujungė su Greitąja medicinos pagalba, iki kol atvažiavo medikai, atlikom dirbtinį širdies masažą, atvykę medikai pasakė, kad moteris miršta ir greit išvežė ją. Po valandos paskambino policijos darbuotoja ir pranešė, kad moteris Kauno klinikose, be sąmonės ir yra sunkios būklės. Nepavyksta nustatyti tapatybės.

Šiuo metu apie moterį nieko nežinau, tačiau norėčiau paraginti žmones nebūti abejingais, jei matote, kad žmogui blogai, paklausti, gi tai nieko nekainuoja bei šiuo metu pasirūpinti vyresnio amžiaus žmonėmis”, – ragino kaunietė.

49
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.