Nelaimę įamžinęs kaunietis: didžiausia pagarba pareigūnams – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nelaimę įamžinęs kaunietis: didžiausia pagarba pareigūnams

Dalintis:

Pirmadienį K. Baršausko gatvėje sukniubusią moterį išvydę pareigūnai nedelsiant puolė teikti pirmąją pagalbą. Nors moters išgelbėti nepavyko, kauniečiai siunčia pagarbą žaibiškai reagavusiems pareigūnams.

„Didžiausia pagarba Kauno pareigūnams. Kol važiavo greitoji, bandė gaivint moterį savo rankom”, – pirmadienį vaizdais iš nelaimės vietos dalijosi skaitytojas.

„Kiekvienas pareigūnas, manau, taip turėtų elgtis, bet yra ne vienas, kuris sugeba tik iškviest greitąją”.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad šiandien, spalio 3 dieną, K. Baršausko gatvėje sukniubo moteris. Apie nelaimę medikus informavo greta buvę pareigūnai.

Kaip naujienų portalui teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, medikų ir policijos pastangos atgaivinti moterį buvo bevaisės, jai konstatuota mirtis.

94
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.