Įspėja kauniečius: prie „Molo“ vaikšto įtartina „šventikė“ | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Įspėja kauniečius: prie „Molo“ vaikšto įtartina „šventikė“

Asociatyvi / bendrovės nuotr.
Dalintis:

Kaunietė pasidalijo nemaloniu nutikimu prie prekybos centro „Molas“, kai prie jos automobilio priėjo nepažįstama moteris, kuri prisistatė esanti šventikė ir ėmė prašyti pinigų. Moteris nori įspėti kitus šio prekybos centro lankytojus, kad netyčia netektų ieškoti dingusių daiktų.

„Dalinuosi „lengvu šoku”, kurį patyriau pietų pertraukos metu. Tikiu, ne aš viena tokia, gali būti, kad yra rimčiau nukentėjusių nuo apsimetėlių „šventikų“, – rašė Jurgita.

Savo istorija ji pasidalijo savo „Facebook“ profilyje ir norėjo įspėti kitus, kad saugotųsi šios moters ir kitų, kurie galimai irgi darbuojasi šioje stovėjimo aikštelėje.

„Pavyzdys, kaip vidury baltos dienos galima gauti, švelniai tariant, lengvą šoką. Išėjusi iš „Molo“ prekybos centro ir priėjusi prie savo automobilio, mėgindama pasidėti pirkinius, sutikau moteriškę, kuri iš pažiūros švelni ir maloni, tikrai darbingo amžiaus ir ne romė! Su manim pasisveikino ir padavusi man lapelį, prisistatė šventike ir pradėjo pasakoti apie Indiją. Neįsiklausiusi ir greit pajutusi įtarimą, pirkinių nepalikau ant galinės sėdynės, o prieš įsėdant į mašiną, manęs buvo paprašyta, ar negalėčiau bent kažkiek paaukoti. Pasakiau, kad neturiu pinigų, tada ši paprašė bent 1 cento „savo (t.y.mano) laimei paaukoti” Kai dar kartą pasakiau, kad neturiu, jau „parėjo” priekaištas, kad neva Maximoje pirkti turiu už ką.

Nesiginčijau, greitai įsėdau į mašiną ir – visa laimė! – užsirakinau dureles. Kol užvedžiau automobilį ir pajudėjau, ta moteris, tariama šventikė, pavirtusi iš malonios į raganą siaubūnę, bandė atidaryti dureles, o kai nepavyko, beldė į langą, apspardė automobilį ir šaukė, kad atiduočiau jos duotą lapelį. Atsitraukė tik tada, kai pajudėjau ir privažiavo kitas automobilis. Nuėjo ieškoti kitų aukų, matyt“, – savo istorija dalijosi ji.

„Galimai veikia ne viena (esu iš kitų žmonių panašių istorijų girdėjusi), tad vos nukreipus dėmesį į tą 1 ct ar tą nelemtą lapelį, kitas kaip mat „pasirūpintų” rankine ir joje esančiu materialiniu gėriu. P. S. Suplėšytą ir suklijuotą lapelį smalsumo dėlei pateikiu jūsų peržiūrai. Atsigavusi po šito lengvo šoko užregistravau įvykį policijoje, kad kitus apsaugočiau nuo panašių situacijų. Sveikatos tai „šventikei” aš nelinkiu…“, – rašė Jurgita.

63
1808
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.