Kaunietę sutrikdė vaizdas ant Trijų mergelių tilto: makabriškas sugretinimas | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietę sutrikdė vaizdas ant Trijų mergelių tilto: makabriškas sugretinimas

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Sekmadienį ant Trijų mergelių tilto susirinkę ekstremalių pojūčių mėgėjai sulaukė kauniečių kritikos. Prisimenant praėjusios savaitės nelaimę, kaunietė mano, kad nuo tokių pramogų buvo galima ir susilaikyti.

„Pajauti gėdą ir visišką nepagarbą atminčiai ir gyvybei: toje vietoje, kur ką tik degė žvakutės ir buvo padėtos gėlės jaunos moters ir jos kūdikio atminimui – pastatyta palapinė – su užrašu „šuoliai su virve”. Makabriškas sugretinimas”, – sekmadienį atsiųstą nuotrauką komentavo skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad prieš savaitę visas policijos pajėgas Kaune sukėlė 27-erių metų moters ir jos vos penkių dienų naujagimės dingimas. Pasak policijos, į juos kreipėsi vyras, kuris atsikėlęs ryte nerado nei savo žmonos, nei penkių dienų naujagimės.

Netrukus paaiškėjo skaudi žinia, sekmadienio rytą be smurtinių žaizdų Nemuno upėje, ties Trijų mergelių tiltu, buvo rastas 27-erių moters kūnas, o pirmadienį ryte toje pačioje upėje buvo rastas ir naujagimės kūnelis.

153
213
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.