Į pareigūnų profsąjungos paleistus balionus skaitytojas pažiūrėjo kitu kampu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į pareigūnų profsąjungos paleistus balionus skaitytojas pažiūrėjo kitu kampu

Dalintis:

Ketvirtadienį su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė gamtą mylintis skaitytojas, kuriam užkliuvo prie Vyriausybės protestavusių pareigūnų veiksmai – TV3 žinių reportaže buvo užfiksuota, kaip protestuotojai paleidžia balionus. Pasak skaitytojo, tokie veiksmai yra nepateisinami ir gamtą teršę akcijos dalyviai turi pasiaiškinti.

„Vakar pro akis nepraslydo įžūlus gamtos teršimas. Nuo mažens mus tėvai moko, kaip saugoti gamtą, nešiukšlinti, po savęs susirinkti šiukšles ar net kitų paliktas surinkti. Dalyvauju tiek aš, tiek beprotiškai daug žmonių kiekvieną pavasarį akcijoje „Darom“ švariname Lietuva ir jos grožį…

Deja vakar visiškai įžūliai, viešai per piketą Lietuvos pareigūnų profsąjunga su pasididžiavimu ir viešai teršė Lietuvos gamtą. Man asmeniškai šitoks jų elgesys visiškai nepriimtinas. Šitas pastebėjimas tikrai vertas dėmesio ir viešumos. Taip pat butų įdomu sulaukti jų paaiškinimo“, – pastebėjimu dalinosi skaitytojas.

74
17
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.