Kaunietei ant pėsčiųjų viaduko užkliuvo skylė | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietei ant pėsčiųjų viaduko užkliuvo skylė

„Facebook“ grupės „Aukštųjų Šančių bendruomenė“ nuotr.
Dalintis:

Trečiadienį vienoje viešoje „Facebook“ grupėje moteris pasidalijo gerokai apleisto Tunelio gatvės pėsčiųjų viaduko atvaizdais. Čia ant turėklų trūksta vieno apdailos lakšto, o pro atsiveriančią skylę lengvai tilptų ne tik vaikas, bet ir suaugęs žmogus.

„Pradėjome dažniau vaikščioti viaduku, esančiu šalia Geležinkelio stoties. Ar tikrai niekam neužkliūva skylė, nepagalvojote, kad vaikai yra smalsūs? Man tai čia kažkas baisaus, negi viadukas nevalomas ir ta skylė yra normalu?

Atgarsiai iš kitų žmonių, kad ši skylė jau seniai yra ir niekam nerūpi. Informavau Viešosios tvarkos skyrių. Tikimės greitai reaguos“, – trečiadienio popietę socialiniame tinkle stebėjosi kaunietė.

5
22
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.