Gyventojai skundžiasi nauju kelio žymėjimu Raudondvario plente: norint patekti į namus reikia pažeisti KET | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Gyventojai skundžiasi nauju kelio žymėjimu Raudondvario plente: norint patekti į namus reikia pažeisti KET

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ sulaukė kauniečio pastebėjimo, kad naujas kelio ženklinimas tarp Ežero ir Valdovo Žirgyno gatvių Raudondvario plente yra netinkamas. Mat važiuojant link Raudondvario nebeįmanoma pasukti kairėn į gyvenamuosius kvartalus kitoje gatvės pusėje nepažeidžiant KET.

„Pastebėjau, kad naujas kelio žymėjimas yra netinkamas. Nesenai buvo sužymėtas, bet pagal kelių taisykles iš miesto pusės į Raudondvario pusę nėra kaip įvažiuoti į gyvenamus rajonus“, – pasakojo vyras.

Naujas Raudondvario pl. žymėjimas / Skaitytojo nuotr.

Dėl šios situacijos portalas pasiteiravo miesto savivaldybės. Kaip komentavo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius, kairieji posūkiai čia buvo panaikinti pagal projektą, siekiant padidinti eismo saugumą.

„Visi darbai, įskaitant ir ženklinimą, atlikti pagal projektą. Eismo organizavimo pokyčiai inicijuoti siekiant užtikrinti didesnį saugumą. Dalis gyventojų gali privažiuoti per Ežero g. Likusieji – apsisukti pavažiavę keliasdešimt metrų Raudondvario link“, – alternatyvas siūlė skyriaus vedėjas.

12
20
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.