Naujieji suoliukai Kauno centre kelia klausimų: kiek ilgai studentai supsis? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Naujieji suoliukai Kauno centre kelia klausimų: kiek ilgai studentai supsis?

Dalintis:

Antradienio vakarą kaunietis įvertino atnaujintą Studentų skverą – aplinka sutvarkyta gražiai, bet naujai įrengti suoliukai kelia klausimų.

„Nauji suoliukai dar celofane. Kaip ir viskas gražu, tvarkinga, bet jeigu čia pabaiga – galima bus ir pasisupti. Kažin, kiek čia studentai supins juos?” – retoriškai klausė vyras.

Jis nužingsniavo ir į Vienybės aikštę – ten, iš pirmo vaizdo, suoliukai tie patys, bet kur kas tvirtesni. Kaunietis kėlė klausimą, ar suoleliams pritrūko lėšų.

„Ne suvirinime esmė. Jie bus tokie visada. Ten netinkamos medžiagos panaudotos”, – pridūrė jis.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad oficialus Studentų skvero atidarymas rytoj, rugsėjo 1 dieną.

Po rekonstrukcijos Studentų skveras stilistiškai suvienodėjo su Vienybės aikšte. Senąjį grindinį pakeitė granito plokštės ir šviesus betonas, kompleksiškai atnaujintos požeminės komunikacijos, apšvietimo sistemos.

60
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.