Užfiksavo krioklį Kaune: kai tik palyja, taip ir gyvenam | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Užfiksavo krioklį Kaune: kai tik palyja, taip ir gyvenam

Dalintis:

Šeštadienio popietę sinoptikų prognozės išsipildė – Kauną nuplovė smarkus lietus. Jonavos gatvės gyventojas pasidalijo po lietaus kieme atsiradusiu kriokliu.

„Skęstam. Jonavos g. 190. Kai tik palyja, taip ir gyvenam”, – šeštadienį vaizdais iš nuosavo kiemo dalijosi kaunietis.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, 13.15 val. aktyviausių debesų juosta slinko per Alytaus, Vilniaus ir Utenos apskritis. Nemažai lietaus nešanti juosta tuo pat metu praslinko ir per Kauno bei Marijampolės apskritis.

Artimiausiomis valandomis perkūnija ir toliau griaudės minėtose apskrityse, vietomis numatomas smarkus lietus. Perkūnijos metu galimi 15-20 m/s vėjo gūsiai.

Po permainingų orų ir vėl įsivyraus ramesni orai. Sekmadienio naktį pasitraukus lietui danguje ims daugėti pragiedrulių. Žymesnio lietaus jau neturėtume sulaukti.

Sekmadienio dieną stiprės aukštesnio atmosferos slėgio laukas. Pro debesis vis pasirodys saulė. Vėjas išliks vakarų, šiaurės vakarų, 5-10 m/s. Šilumos bus gerokai mažiau ir įdienojus temperatūra sušils iki 18-23 laipsnių.

Papildyta 18.18 val.

Vaizdais iš Kauno centro dalijosi dar viena kaunietė. Kęstučio gatvės šaligatviai paskendo lietaus vandenyje.

„Čia apie neišspręstas šaligatvio problemas per lietų. Kęstučio g.”, – rašė moteris.

6
30
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.