Vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo svieto lygintoją: išpuoliui pasiruošė iš anksto | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo svieto lygintoją: išpuoliui pasiruošė iš anksto

Dalintis:

Penktadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė Linkuvos bendruomenės vardu siųstas pagalbos prašymas. Vandalai jau antrą kartą nulaužia, kaip teigia kaunietis, gyventojų privačiame kelyje pastatytą užkardą. Vakar vidury dienos įrenginio niokotojas dar ir apdovanojo kameros „akį“ nepadoriu gestu.

„Susilaukėme gana įžūlaus vandalo Linkuvos kvartale. Galimai tas pats asmuo liepos 31 d. vidurnaktį ir pataisius atitvarą jau vidurdienį, rugpjūčio 4 d., 14.38 val., suniokojo Linkuvos bendruomenės turtą. Paskatos neaiškios. Gal žmogus įsivaizduoja, kad turi teisę naudotis privačiu keliu ir taip bando vaidinti kokį nors svieto lygintoją.

Šis vandalizmo atvejis buvo aiškiai planuotas – nuo automobilio „Audi A4 B7“ buvo nuimti valstybiniai registracijos numeriai, nes vandalas žinojo, jog teritorija yra stebima vaizdo kameromis. Veidą dengė akiniais ir kepure, matosi, jog buvo ne vienas – gale sėdėjo daugiau bendraminčių, matyt, kad būtų daugiau drąsos. Nepamiršo ir atsisveikinti necenzūriniais gestais.

Padarytos žalos vertė gali siekti 600 Eur. Bus kreiptasi į policiją su surinktais įrodymais.

Gal kartais skaitytojai atpažintų automobilį ar net patį nusikaltėlį. Gal kažkas vaizdo registratoriais užfiksavo šį automobilį su valstybiniais numeriais arba bent judėjimo kryptį? Galimos gatvės rugpjūčio 4 d., 14.30-14.45 val.: Bivylių g., A. Šapokos g., Girios g., Liucijanavos g.“ – penktadienį apie 9 val. prašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pirmąkart užkardas nulaužtas liepos 31-osios naktį:

Apie 14 val. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie minimą įvykį kol kas negautas.

121
70
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.