Kaunietė pyksta ant tvarkdarių: išeini ir nežinai, kokią naujieną rasi | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė pyksta ant tvarkdarių: išeini ir nežinai, kokią naujieną rasi

S. Žukausko gatvė / Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

S. Žukausko gatvė pagaliau sulaukė kapitalinio remonto, tačiau pėstieji jaučiasi užmiršti. Pasiekti viešojo transporto stoteles įmanoma tik rizikuojant savo saugumu.

„Eigulių stotelė 2022 08 06. Aplinkinės į klinikas – panašios būklės, į šią patekti reikia susiaurinta gatve, kur vos telpa mašinos, dar ir fūra ta proga pravažiavo. Jei daugiau žmonių, tai toje mini salelėje nepalauksi. Ir taip jau kelias savaites – išeini ir nežinai, kokią naujieną rasi”, – sekmadienio rytą vaizdais iš S. Žukausko gatvės dalijosi kaunietė.

S. Žukausko gatvė / Skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad S. Žukausko g. remontas prasidėjo birželio pabaigoje.

Kaip naujienų portalui seniau komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, kapitalinį gatvės remontą planuojama vykdyti iki kitų metų pavasario.

S. Žukausko g. pasidengs ne tik nauju asfaltu, bus tvarkomi šaligatviai, įrengiami dviračių takai.

8
52
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.