Kauno klinikų gydytojams siunčia begalinį ačiū: po tikro košmaro viskas eina geryn | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kauno klinikų gydytojams siunčia begalinį ačiū: po tikro košmaro viskas eina geryn

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė labai sunkią savaitę su dukrele išgyvenusios mamos padėka. Šuniui sukandžiojus vaiko veidą, medikams teko siūti daugybinius sužalojimus, bet mergaitės būklė jau gerėja, o už tai moteris dėkinga Kauno klinikų specialistams.

„Liepos 27 dieną mano dukrytės Adrijos veiduką sukandžiojo šuo. Buvo tikras pragaras, košmaras, bet dėka operatyvių medikų veiksmų viskas eina i gerą pusę.

Noriu labai padėkoti operavusiems gydytojams, veido ir žandikaulių chirurgams Martynui Krukiui ir Gintarui Kušleikai, dirbantiems Kauno klinikose. Be galo gražiai, kruopščiai ir juvelyriškai susiuvo visas žaizdeles. Gyjam labai gražiai.

Taip pat noriu padėkoti Vaikų priėmimo skyriaus darbuotojams, kad taip operatyviai atliko savo darbą. Dėkoju Vaikų intensyvios terapijos darbuotojams už rūpinimąsi mano dukryte po operacijos.

Ir mūsų gydančiai gydytojai Ramunei Degliūtei-Muller, Vaikų ortopedijos ir traumatologijos skyriuje dirbančiai gydytojai. Profesionali, rūpestinga. Žino, ką daro, neišleidžia tol, kol neįsitikina, kad tikrai viskas gerai. Ačiū jai.

Dirba tikri savo srities profesionalai. Be tokių žmonių būtų sudėtinga. Didelis ir begalinis AČIŪ“, – medikams dėkojo portalo skaitytoja.

84
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.