„BMW“ automobilio vairuotojas lygiame kelyje rėžėsi į tvorą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„BMW“ automobilio vairuotojas lygiame kelyje rėžėsi į tvorą

Avarija Varnių g. / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo, kaip „BMW“ automobilis įsirėžė į tvorą. Šiuo metu įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai. 

„Avarija Varnių g. „BMW“ automobilis įlėkė į tvorą lygioje vietoje. Maždaug apie 20.50 val.,  policija jau dirba įvykio vietoje“, – komentavo įvykį užfiksavęs skaitytojas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, 20:57 val. gautas pranešimas, jog Varnių gatvėje „BMW“ automobilis nuvažiavo nuo kelio ir kliudė nuosavo namo tvorą.

Šiuo metu policijos pareigūnai dirba vietoje, sužalotų asmenų nėra. „BMW“ vairuotojas pats iškvietė policijos pareigūnus, galimai nesuvaldė automobilio.

19
15
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.