Keistus piešinius danguje paišęs lėktuvas sudomino kauniečius (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Keistus piešinius danguje paišęs lėktuvas sudomino kauniečius (papildyta)

/ „Flightradar“ stop kadrai
Dalintis:

Iš Kauno oro uosto pakilęs lėktuvas sukėlė kauniečių susidomėjimą. Kelias valandas ratus sukęs geležinis paukštis grįžo į Kauno oro uostą. Šio skrydžio priežastis kol kas neaiški.

„Kas cia tam lektuvui nutiko?“, – klausė skaitytojas Andrius.

Kaip nurodoma „Flightradar“ realiu laiku matomų skrydžių tinklapyje, „Avion Express“ lėktuvas iš Kauno oro uosto pakilo 14.33 val. ir Lietuvoje ratus suko kelias valandas, kol 18.54 val. vėl nutūpė į Kauno oro uostą.

Papildyta birželio 23 dieną 07.50 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” teigė Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas, tai buvo techninis skrydis po tam tikrų lėktuvo aptarnavimo procedūrų.

„Patikslinu, kad iš KUN pakilo 17.32 val. LT, nusileido 18.54 val. LT”, – pridūrė jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

5
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.