Pragaro vamzdis vėl spjaudo mazutą: tarnybos pripažino, kad dėl teršiamo Nemuno yra bejėgės | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pragaro vamzdis vėl spjaudo mazutą: tarnybos pripažino, kad dėl teršiamo Nemuno yra bejėgės

Dalintis:

Kaunu bei jo gamta mėgstantis pasigrožėti skaitytojas bevaikščiodamas Nemuno krantine liko nusivylęs. Pastebėti teršalai Nemune ir jaučiamas mazuto kvapas, anot kauniečio, kartojasi nebe pirmą kartą. 

„Mėgstu pasivaikščioti Nemuno krantine nuo santakos iki Panemunės tilto. Pastebėjau mazuto dėmes upės paviršiuje, kurios driekiasi nuo geležinkelio tilto iki santakos. Taip pat jaučiamas ir stiprus mazuto kvapas.

Esu informavęs tarnybas jau kelis kartus. Tarnybos sureagavo, tačiau pripažino, kad yra bejėgės. Tik tam kartui išpurškia kažkokia medžiaga ir tiek, bet tai nepašalina priežasties. Gaila žiūrėti, kaip teršiama mūsų upė“, – nusivylęs matomu vaizdu rašė kaunietis.

Teršalai Nemune / Skaitytojo nuotr.
18
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.