Klausia kaunietis: kaip su tokiais tvarkotės? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Klausia kaunietis: kaip su tokiais tvarkotės?

Dalintis:

Šilainių mikrorajono gyventojas nebeiškentė – ramybę drumsčianti kaimyno automobilio signalizacija varo iš proto. Vyras viešai kreipėsi į kauniečius ir prašo pasidalinti patarimais, kaip tvarkytis su neatsakingais kaimynais ir jų poelgiais.

„Šilainiuose, prie Baltijos g. 86 namo, pastoviai kaukia automobilis (atrodo „BMW”) – dieną, vėlai vakare, naktį… Ir tai kartojasi jau kelios savaitės iš eilės, tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais. Negi nedirba jokie autoservisai ir šeimininkas negali susitvarkyti tos prakeiktos signalizacijos?

Gal pats laikas sureguliuoti taip, kad naktimis ilgai nestūgautų nuo menkiausio vėjo pūstelėjimo ar ko kito? Tikrai labai pikta, kai drumsčiama aplinkinių gyventojų ramybė ir negalima pailsėti net savaitgaliais per tokius…”, – šeštadienį apie 23.42 val. vaizdo įrašu dalijosi kaunietis.

Vyras tikisi sulaukti patarimų, kaip kiti kauniečiai elgiasi su tokiais neatsakingais automobilių savininkais.

„Ar ir pas kitus yra tokių „šaunių” vairuotojų? Gal pasidalinsite ir duosite patarimų, kaip su tokiais tvarkotės? Ačiū!” – pagalbos prašė vyras.

96
60
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.