Fiksuoja skaitytojas: Kauno šviesoforų ypatumai (patikslinta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Fiksuoja skaitytojas: Kauno šviesoforų ypatumai (patikslinta)

K. Mindaugo pr. ir Kaunakiemio g. sankryža / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Vairuotojus birželio pradžioje glumino Karaliaus Mindaugo prospekto ir Kaunakiemio gatvės sankryžoje esantis šviesoforas. Kol trys raudoni šviesoforo signalai draudė eismą Kauno centre, dar vienas švietė žaliai.

„Kauno šviesoforų ypatumai prie „Akropolio”. Įdomu, kas kaltas būtų avarijos atveju. Nes man kaip ir žalias, ir sukantys turėtų kaip ir praleist mane”, – sekmadienį apie 18.29 val. nuotrauką atsiuntė skaitytojas.

Tiesa, tikėtina, kad nuotrauka įamžinta dar birželio pradžioje, mat prie „Akropolio” įsikūręs atrakcionų parkas Kaune veikė iki birželio 5 dienos.

Sekmadienį kauniečio atsiųstoje nuotraukoje matyti, kad K. Mindaugo pr. švietė 3 raudoni šviesoforo signalai, tačiau kairėje buvo galima pastebėti ir žaliąjį.

„Jeigu aš važiuočiau atsilenkęs apsaugą nuo saulės ir nematyčiau tų viršuje raudonų, tas po kaire žalias man kaip ir suteikia teisę važiuot”, – pridūrė vyras.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad apie miesto gatvių apšvietimo, šviesoforų gedimus, nugriuvusius kelio ženklus, sugadintus atitvarus, nuvirtusius medžius ir panašiai kauniečiai turėtų informuoti UAB „Kauno gatvių apšvietimas”.

17
41
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.