Kauniečiai juokiasi: „Circle K“ iš anksto leidžia susipažinti su kainomis? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai juokiasi: „Circle K“ iš anksto leidžia susipažinti su kainomis?

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Antradienio rytą vairuotojus pritrenkė vienos „Cirlce K“ degalinės švieslentėje užsižiebusios kainos. Kauniečiai netruko sumesti, kad tai klaida, tačiau juokavo, kad netrukus tokie litro degalų įkainiai gali tapti realybe.

„Ar viskas OK su „Cirkle K“?“ – netoli „Molo“ K. Baršausko gatvėje esančios degalinės nuotrauką antradienį dalijosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Tas pats atvaizdas buvo įkeltas naujienų portalo „Facebook“ grupėje. „Čia kaip suprast? Leidžia žmonėms su kainomis susipažinti?“ – kvatojo įrašo autorius.

Komentatoriai juokavo, kad degalinės pratina vairuotojus prie būsimų kainų, esą labai jau neretai pasitaiko tokių klaidų. O štai Vokietijoje gyvenantys tautiečiai pasidalijo, kokios degalų kainos dabar ten: „Benzas E5 1,95 Eur, dyzelis 2,04 Eur“.

20
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.