Merginų vakarą populiariame Kauno bare užbaigė policija | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Merginų vakarą populiariame Kauno bare užbaigė policija

Asociatyvi / „Džem'pub“ „Facebook“ puslapio nuotr.
Dalintis:

Besibaigiant savaitgaliui „Kas vyksta Kaune“ pasiekė gerokai įpykusios skaitytojos žinutė. Trys merginos šventė gimtadienį „Džem’pub“ bare kai jas esą užsipuolė apsaugos darbuotojai, buvo iškviesta policija ir greitoji medicinos pagalba. Baro administracija naujienų portalui pateikė kiek kitokią incidento versiją.

„Norėčiau paprašyti paviešinti smurto atvejį prieš moterį Kauno naktiniame klube „Džem’pub“. Šeštadienio vakarą atėjome trise merginos švęsti jubiliejaus, staiga prie mūsų staliuko priėjo du vyrai, kurie neprisistatė ir vartodami keiksmažodžius įsakė dingti nuo staliuko. Paklausus, kodėl, atsakymas buvo „nes aš taip pasakiau“.

Mes nepasitraukėme nuo staliuko, nes bandėme suprasti, kas vyksta. Kaip vėliau išaiškėjo, vyras buvo klubo apsauginis, kuris griebė agresyviai traukti stalą, stumdytis. Mes paklausėm, ką jūs darote? Jisai puolė mus įžeidinėti necenzūriniais žodžiais ir vieną merginą griebė smaugti už kaklo su grasinimais susidoroti, tada su didele jėga nutempė už kojų ant grindų ir tempė per visą patalpą.

Moterims buvo sukeltas didelis šokas, baimė ir fizinis skausmas. Buvo iškviesta policija ir greitoji pagalba. Įvykis užregistruotas, sveikatos būklės išrašas su įrodymais yra. Parašytas pareiškimas ir bus planuojamos iškelti dvi bylos: už fizinius sužalojimus bei už garbės ir orumo įžeidimą / psichologinę žalą.

Ar gali dirbti toks agresyvus, nesivaldantis žmogus apsauginiu? Naudoti didelę jėga prieš klientus? Juos įžeidinėti? Tikiuosi, klubo atstovybė sureaguos į šį įvykį ir priims atitinkamą sprendimą kol nenukentėjo daugiau žmonių“, – sekmadienio popietę į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytoja.

Paprašius pasilinksminimo vietos pakomentuoti šią situaciją, naujienų portalas sulaukė baro vadybininko įspūdžių iš aptariamo vakaro: „Klientė rūkė baro patalpose, barmenės paprašius to nedaryti, pradėjo įžeidinėti darbuotoją ir vėliau vėl užsirūkė. Priėjus administratoriui ir paprašius palikti barą, elgėsi neadekvačiai, įžeidinėjo, vartojo necenzūrinius žodžius.

Atsigulusi ant baldų sėdimosios dalies įspyrė administratoriui, todėl pamačius, kad elgiasi neadekvačiai ir kelia grėsmę baro darbuotojams bei lankytojams, teko imtis veiksmų ir pašalinti minėtą asmenį iš baro patalpų.

Vėliau stovėdama prie įėjimo į barą, nenustojo plūsti administratorių, toliau elgėsi neadekvačiai, gąsdino teismais bei žiniasklaida, teigė jau ne vieną kartą susidūrusi su panašia situacija ir žadėjo susidoroti per teismus bei žiniasklaidą, sakė turinti daug pinigų. Įmonė parašė pareiškimą policijoje dėl viešosios tvarkos pažeidimo.“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie įvykį Laisvės alėjoje esančiame klube gautas balandžio 24 d., apie 00.30 val.

„Moteriai (gim. 1997 m.), pirminiais duomenimis, rūkant prie baro ir atsakius išeiti, kilo konfliktas su apsaugos darbuotoju, kuris pastarąją išvesdino. Moteris buvo pristatyta į gydymo įstaigą, jai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,00 prom. Dėl įvykio Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariate pradėtas aplinkybių patikslinimas“, – nurodė O. Vaitkevičienė.

11
33
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.