Kaune įamžinta ekstremaliems pojūčiams pasiryžusi brigada | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaune įamžinta ekstremaliems pojūčiams pasiryžusi brigada

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Sekmadienį dalį Kauno apjuosė metalinės tvorelės, buvo ribojamas transporto priemonių eismas. Visgi saugumą siekę užtikrinti užkardų įrengėjai ir surinkėjai patys elgėsi ne itin saugiai. Kaunietis įamžino grubų Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

„Šiandien taip išvežinėjo užtvaras iš Karaliaus Mindaugo prospekto”, – sekmadienio vakarą nuotrauka pasidalijo skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pagal Kelių eismo taisykles vežti keleivius priekabose draudžiama.

Keleivius vežti leidžiama tik tam skirtomis (arba specialiai tam pritaikytomis) transporto priemonėmis ir tik pagal konstrukciją keleiviams skirtose vietose. Krovininio automobilio kėbule keleivius vežti leidžiama tik pritaikius kėbulą keleiviams vežti.

Taip pat primename, kad dėl vykusios bėgimo šventės – Kauno maratono – sekmadienį Kauno centre ir jo prieigose buvo ribojamas eismas.

33
18
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.