Kaunietis pasipiktinęs: tvarką galime įvesti tik baudomis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis pasipiktinęs: tvarką galime įvesti tik baudomis

Užstatyta krepšinio aikštelė / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Rasti laisvą stovėjimo vietą daugiabučių apsuptyje gali tapti tikru iššūkių šių namų gyventojams. Tad nenuostabu, jog kai kurie nusprendžia pasiduoti ir automobilį palikti bet kur. Kartais, kaip vieno „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo atveju, net ir krepšinio aikštelėje.

„Taip atrodo sporto aikštelė ties Ukmergės gatvės 8-uoju-12-uoju namais, tačiau į ją šiltomis dienomis renkasi ne daugiaaukščių namų gyventojų vaikai, o automobiliai.

Jie statomi ant žolynų ir pačioje aikštelėje. Neturi taip būti! Penktadienio vakarą nė vienas vaikas negalėjo pažaisti kamuoliu, nes visa aikštelė buvo nusėta automobilių.

Galbūt problemą išspręstų klombos, kuriomis būtų galima apriboti įvažiavimą į aikštelę arba baudos, tiems kas stato mašinas žaidimo aikštelėje, ant šaligatvio, kai nebelieka žmonėms praėjimo, vaikams žaidimo aikštelės užimtos.

Tik baudomis galime įvesti tvarką. Užsienyje pastačius mašiną neleistinoje vietoje netik atėjęs jos nerasi, bet dar ir susimokėsi solidžią baudą už nutempimą ir už pažeidimą. Kitą kart nebestatys jei nenorės pakrapštyti piniginės. O savivaldybei būtų dar ir nauda, pinigėlius panaudotų miesto tvarkymui“, – pasakojo Eigulių mikrorajono gyventojas.

154
53
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.