Kaunietį sudomino Šilainių apžvalgos aikštelėje išdygęs apžvalgos ratas (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietį sudomino Šilainių apžvalgos aikštelėje išdygęs apžvalgos ratas (dar papildyta)

/ Skaitytojo Pauliaus nuotr.
Dalintis:

Kaunietį sudomino ant Šilainių apžvalgos aikštelės statomas apžvalgos ratas. Kokiais tikslais jis čia iškilo nėra aišku.

„Gal žinote ką nors apie šį apžvalgos ratą ant Šilainių apžvalgos aikštelės? Kieno iniciatyva statomas? Kada bus galima naudotis?“, – klausė smalsus kaunietis Paulius.

Papildyta 17.25 val.

Kaip paaiškėjo, didžiulis apžvalgos ratas buvo pastatytas „Pramogų parko“ iniciatyva. Savo „Facebook“ paskyroje jie paskelbė apie į Kauną grįžtantį atrakcionų parką, o kartu su juo ir apžvalgos ratą ant Milikonių kalno.

Kaip rašoma įraše, pramogos lauks ir prie Kauno „Akropolio“, ten esančioje aikštelėje lauks „Extreme“, „Booster“, „Zipper“, autodromas, traukinys „Drakonas“, batutas su gumomis, malūnsparniai bei daug kitų pramogų.

Taip pat laukia naujiena – ledo aikštelė prie „Megos.

Atrakcionų ir pramogų kainos svyruoja nuo 3 iki 15 eurų. Kaip informuoja „Pramogų parkas“, atrakcionai pradės veikti gegužės 1-ąją dieną ir veiks darbo dienomis nuo 15 iki 22 valandos, o savaitgaliais nuo 12 iki 22 valandos.

Papildyta balandžio 25 d., 17.44 val.

Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė naujienų portalui pateiktame komentare patikslino, kad Renginių ir pramoginių paslaugų organizavimo Kauno viešosiose vietose derinimo komisija išnagrinėjo MB „Atrakcionai“ prašymą ir pritarė pramoginei paslaugai – apžvalgos ratui Milikonių kalno apžvalgos aikštelėje.

„Kada apžvalgos ratas pradės veikti, reikėtų kreiptis į šios pramoginės paslaugos organizatorius. Nors leidimas paslaugai išduotas, iki įrenginių naudojimo pradžios turi būti pateiktos įgaliotos įstaigos eksperto išvados, kad šie įrenginiai yra tinkami saugiai naudoti“, – paaiškino A. Augonė.

203
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.