Įvarė baimės kauniečiams: sklinda kurtinantis garsas | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Įvarė baimės kauniečiams: sklinda kurtinantis garsas

Dalintis:

Penktadienio rytą iš Kauno termofikacijos elektrinės (KTE) sklindantys garsai įvarė išgąsčio aplinkinių įmonių darbuotojams – spėliota apie galimą nelaimę. Visgi, kaip tvirtina KTE direktorius plėtrai, nerimauti nėra ko.

„Baisus kurtinantis garsas Kauno energijoje, gal kažkas sprogo. Viskas labai greit nutiko ir po kokia 15 min. pradėjo triukšmas mažėti. Informacijos apie bandymus neradome, tai ir pasirodė keista”, – penktadienį apie 10.24 val. pranešė kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo KET direktorius plėtrai Marius Mockus, šiandien Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorius „Litgrid” atlieka Kauno elektrinės įrenginių techninių parametrų bandymą.

„Trumpalaikis garsas susidaro tik energetinių katilų pajungimo metu. Bandymai bus baigti iki darbo dienos pabaigos”, – teigė jis.

6
32
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.