Skaitytoja: aš už poną merą, o Kaunas tobulas miestas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytoja: aš už poną merą, o Kaunas tobulas miestas

Visvaldas Matijošaitis / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Nors Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui kai kurie visuomenės veikėjai dėl verslo ryšių su Rusija pastaruoju metu negaili kritikos, dalis kauniečių miesto vadovą stipriai palaiko. Anot vienos portalo skaitytojos, Kaunas dar niekad nebuvo toks gražus, o čia atvykę ukrainiečiai dvejoti mero morale neturi kada.

„Tik norėjau pasakyti, kad aš už poną MERĄ. Palaikau, nes jis ŽMOGUS ir po to kai tapo meru, jūs į Kauną pažiūrėkite, tobulas miestas. Dirbu grožio salone, turiu klientes iš Izraelio, Ukrainos, beje, jos tokios laimingos čia, joms taip patinka Kaunas. Džiaugiuosi… Ir aš tik už poną Matijošaitį“, – savaitgalį „Kas vyksta Kaune“ rašė skaitytoja.

Pasiteiravus, ar taip pat apie merą galvoja klientės ukrainietės, moteris teigė, kad jos dar labai išgyvena ir nesidomi šia tema, joms daug sunkiau likus be namų ir galvojant, kaip pasirūpinti vaikais.

„Moterys dar gyvena iš santaupų. Gaila vienos šeimos, dukra 20 metų, sūnus 9, mergaitė kurčia, ir dar priglaudė 10 metų berniuką. Jo tėtis, kaip ir moters vyras, liko ten Ukrainoje, o berniuko mama žuvo per bombardavimą. Sunku klausyti istorijos…

Dėl mero, man patinka jo konkretūs veiksmai, Kaunas tobulas miestas. Teko jį asmeniškai pažinti, vyras židinį statė, sakė, kad mėgsta konkrečiai viską rėžti. O dėl darbų Rusijoje, manau, kad tokios įmonės vadovas su tiek darbuotojų, tikrai nėra paprasta viską sustabdyti. Uždirbdamas Rusijoj gali padėti Ukrainai, ar ne taip?“ – pozityvą įžiūrėjo kaunietė.

2158
892
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.