Kauniečiui trūko kantrybė: ar ne laikas užsidaryti remontui? | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiui trūko kantrybė: ar ne laikas užsidaryti remontui?

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ redakciją mėnesio pradžioje pasiekė sanitarinių mazgų būkle „Lemon Gym“ sporto klube itin nusivylusio skaitytojo žinutė. Anot vyro, dušai dalinai neveikia daugiau nei du mėnesius, veši pelėsis, bet remonto nematyt.

„Kaunas, Šilainių „Lemon Gym“ taip stovi apie 2,5 mėn. Dvokas nenormalus, pelėsis tiesiog ant lubų, veikia keturi dušai – apie trečdalis. Ar čia tikrai ne laikas užsidaryti remontui? Esmė, nebūtų pikta, jeigu kažkas kažką darytų“, – nuotraukomis dalijosi skaitytojas, patikinęs, kad tai ne pokštas, o jokių lengvatų klientai už tokias sąlygas negauna.

„Nuolaidų tikrai nesuteikia. Gaila, neturiu foto iš „Žalgirio“ arenos. Išardė sieną, sudėjo stiklo vatą į maišus, padėjo prie pirties (gal pasitrint išėjus). Stovėjo 3 mėn., kol užsikišo prie pirčių trapai ir srutos pradėjo bėgti per visą priešpirtį. Daugiau nebuvau arenoje, nes pykina.

Kaip galime padėti „Lemon Gym“ tapti geresniu klubu? Na, bent jau LR reikalavimus atitinkančiu klubu?“ – svarstė kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ balandžio 1-ąją „Lemon Gym“ išsiuntė užklausą dėl dušų būklės, bet komentaro iki šiol nesulaukė. Gavę daugiau informacijos, papildysime.

71
62
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.