Didžiųjų prekybos centrų lankytojai nusitaikė į „Viči“ produkciją | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Didžiųjų prekybos centrų lankytojai nusitaikė į „Viči“ produkciją

V. Bachmetjevo „Facebook“ paskyros nuotr.
Dalintis:

Žinomi visuomenės veikėjai pastarąsias porą dienų dalijasi apie parduotuvėse plintančią naują iniciatyvą. Kai kurie pirkėjai ant „Vičiūnų“ produktų klijuoja ironiškus lipdukus, primenančius apie žudynes Bučoje, ir taip protestuoja prieš Rusijoje vis dar veikiantį Matijošaičių verslą.

„Nuotraukos iš vieno Kauno prekybcentrio. Nuojauta man kužda, kad čia ne pabaiga“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė filosofas Viktoras Bachmetjevas, kiek anksčiau apie tokius lipdukus pranešė ir Andrius Tapinas.

Apvalūs lipdukai juodame fone skelbia: „Bučos skerdynės, 2022 03, auksinis rėmėjas „Vičiūnai Group“. Kiek kitokios raudonos kortelės sostinėje tiesiogiai ragina ignoruoti lentynose sukrautą „Viči“ produkciją.

162
185
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.