Dalis Dainavos mikrorajono paskendo juoduose dūmuose | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dalis Dainavos mikrorajono paskendo juoduose dūmuose

Dalintis:

Šeštadienio popietę dalis Dainavos mikrorajono paskendo tirštuose dūmuose. Kaip pranešė ugniagesiai, užsiliepsnojo sausa, pernykštė žolė.

„Kažkas Kaune dega netoli šiluminės elektrinės…”, – vaizdo įrašu šeštadienį apie 14 val. dalijosi skaitytojas.

Juodi dūmai buvo matyti V. Krėvės ir Taikos prospektuose, Partizanų bei Draugystės gatvėse. Liudininkų teigimu, netoli V. Krėvės pr. esančių garažų masyvų liepsnojo krūmai ir žolė.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, gaisras jau lokalizuotas.

Pranešime nebuvo nurodytas tikslus nelaimės adresas, tad gaisro ugniagesiai ieškojo patys, vieta tikslinama. Pirminiais duomenimis degė žolė.

„Greičiausiai žolėje kažkas numesta, todėl ir tų dūmų daug”, – teigė ugniagesys. Anot jo, apie nukentėjusius asmenis nepranešama, į įvykio vietą vyko dvi ugniagesių autocisternos.

Papildyta balandžio 3 dieną 11.02 val.

Patikslintais Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 10 arų plote degė sukrautos padangos, seni baldai, šiferis, žolė ir krūmai.

4
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.