Kauniečiai ėmėsi iniciatyvos: renkami pasiūlymai dėl Čečėnijos aikštės pavadinimo pakeitimo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai ėmėsi iniciatyvos: renkami pasiūlymai dėl Čečėnijos aikštės pavadinimo pakeitimo

Čečėnijos aikštės pervadinimo pasiūlymai / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, pastebėjęs, kad kauniečiai patys ėmėsi iniciatyvos dėl Čečėnijos aikštės pavadinimo pakeitimo ir ant lentų užrašė siūlomus variantus. 

„Jau trečia diena, kai Kaune, Čečėnijos aikštėje, kažkas yra įrengęs dvi lentas, kur kauniečiai gali įrašyti pasiūlymus šios aikštės pavadinimo pakeitimui. Kaunas šiai aikštei turi išrinkti pavadinimą ne pagal kokio biurokrato savivaldybėje sumanymą, o pagal pačių kauniečių pasiūlymus“, – ragino skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog dėl Čečėnijos aikštės pervadinimo kauniečiai sukruto vos tik prasidėjus karui Ukrainoje. Apie tai mąsto  ir Kauno miesto savivaldybė.

25
9
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.