Kaunietė siūlo pakeisti Čečėnijos aikštės pavadinimą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė siūlo pakeisti Čečėnijos aikštės pavadinimą

Kas vyksta Kaune nuotr.
Dalintis:

Įsibėgėjus karui Ukrainoje, kauniečiai rodo rūpestį dėl Kauno Čečėnijos aikštės. Skaitytojos teigimu, toks aikštės pavadinimas Kaunui garbės nedaro.

„Kaune Čečėnijos aikštė pavadinta šiuo vardu, išreiškiant solidarumą su čečėnų tauta, nesėkmingai kovojusią už savo nepriklausomybę. Bet dabar jie padeda Rusijai, kariauja Ukrainoje. Ar nevertėtų pakeisti šio pavadinimo?“ – viešai klausimą iškėlė kaunietė.

Papildyta 16.17 val.

Su tokiu pat pasiūlymu į redakciją kreipėsi dar vienas kaunietis.

„Turiu pasiūlymą, gal galite iškelti klausimą Kauno miesto savivaldybei dėl Čečėnijos aikštės pavadinimo panaikinimo. Gal kada ir buvo ji pavadinta taikių žmonių garbei, bet dabar liko vienintelė asociacija – teroristų, žudikų aikštė.”

249
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.