Praneša kauniečiai: iš Nemuno vėl kyla mazuto tvaikas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Praneša kauniečiai: iš Nemuno vėl kyla mazuto tvaikas

Dalintis:

Kauniečiai ir vėl fiksuoja naftos produktų išsiliejimą miesto centre. Anot sekmadienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją parašiusių vyrų, ties Nemuno sala juntamas ir aitrus mazuto kvapas.

„Kažkokie teršalai Nemune ir kvapas stiprus”, – sekmadienį apie 15.09 val pranešė skaitytojas, jam antrino dar vienas kaunietis. „Vaikščiojant palei Nemuną vėl mazuto tvaikas…”

„Kas vyksta Kaune” primena, kad teršalai Nemune fiksuojami nuolat, paskutinįkart redakcijai apie upėje pastebėtus teršalus pranešta vasario 13-ąją ir vasario 5-ąją, tačiau situacija nesikeičia.

Daugiau apie į Nemuną iš A. Juozapavičiaus pr. esančio vamzdžio tekančius teršalus galite skaityti čia.

Apie aplinkos apsaugos pažeidimus galite pranešti Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnybos telefonu (8 5) 273 2995.

5
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.