Išvydę parduotuvės vitriną Kauno centre liko be žodžių: ką atsakyti vaikams? (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Išvydę parduotuvės vitriną Kauno centre liko be žodžių: ką atsakyti vaikams? (papildyta)

Parduotuvės vitrina Kauno centre / Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Šeštadienį Kauno centre žygiavę miestiečiai parduotuvės vitrinoje išvydo parduodamas vėliavėles, kurios suglumino net pačius mažiausius gyventojus.

„Šiandien, kaip ir dauguma žmonių, nešėme Ukrainos mažiesiems maistelio, švaros ir higienos priemonių prie Kauno „Akropolio” renkamai paramai. Ėjome kelios šeimos su vaikais, vaikai 10-12 metų amžiaus, visi kalbėjome apie Ukrainą ir apie tai, kaip visi palaikome ją. Einant Gedimino gatve, atkarpoje tarp Laisvės al. ir Kęstučio g., vaikai paklausė: „Kodėl šioje parduotuvėje prekiauja Rusijos vėliavėlėmis, jei dauguma šalių atsisako prekiauti prekėmis, pagamintomis Rusijoje?”. Neturėjome, ką atsakyti”, – vaizdais ir informacija šeštadienį dalijosi kaunietė.

Parduotuvės vitrina Kauno centre / Skaitytojos nuotr.

Papildyta kovo 7 dieną 11.35 val.

Savo poziciją naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” pateikė ir minimos parduotuvės vadovas. Vyro teigimu, diskusiją sukėlusi vėliavėlė iš tiesų Lietuvos trispalvė.

„Tai nuo saulės spindulių nublukusi Lietuvos vėliava. Ji jau išimta iš prekybos”, – komentavo jis.

24
112
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.