Paramos Ukrainai surinkimo taškų Kaune ir daugiau: reikalingi įvairūs daiktai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Paramos Ukrainai surinkimo taškų Kaune ir daugiau: reikalingi įvairūs daiktai

Skaitytojo T. Jako nuotr.
Dalintis:

Norintys prisidėti prie paramos Ukrainos žmonėms sekmadienį, kovo 6-ąją, laukiami ne tik prie Kauno „Akropolio”. Įvairūs daiktai: higienos reikmenys, negendantis mastas, šildytuvai, šalmai ir kt. renkami Raudondvario plente bei Pramonės prospekte.

„Renkame paramą su „Pagalbos sparnas”, vilkikai vyks tiesiai į Ukrainą, vairuotojai vyksta tik į vieną pusę, tad nenorime siųsti tuščių vilkikų… Laukiame Kaune prie „Moki-Veži”, Raudondvario pl. 205, ir patogesnėje lokacijoje – prie „Ermitažo”, Pramonės pr 6B. Gal galite paviešinti? Nes kol kas labai nedidelė sklaida ir susidomėjimas”, – pranešimu dalijasi savanorė.

Kaunietės teigimu, viena paramos kolona su palyda jau yra išvykusi. Savanorių jau nebereikia, tačiau parama Ukrainos gyventojams šiandien, kovo 6-ąją, minėtose vietose bus renkama iki 21 val.

Daiktai, kurių reikia / Skaitytojos nuotr.
3
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.