Kauniečiai užfiksavo vakarinę koronaviruso patikros punkto apgultį: čia tragedija | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai užfiksavo vakarinę koronaviruso patikros punkto apgultį: čia tragedija

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Sparčiai augant naujų COVID-19 užsikrėtimų skaičiui, žmonės plūsta į mobiliuosius patikros punktus. Apie popietines eiles prie Kauno patikros punkto rašė ir portalas „Kas vyksta Kaune“. Tiesa, šį kartą eiles kauniečiai fiksavo pirmadienio vakarą.

„19:45 val. prie testavimo punkto Kaune eilė iki sodų, už Kleboniškio miško. Čia tragedija, baisu. Tai tegu valstybė duoda tiems punktams uždirbti kur prie parduotuvių stovi tušti. Paskambinus į 1808 net nežino iki kelių punktas dirba, tai kaip jie ten registruoja tada?

Esmė ta, kad žmonės atvažiuoja su taksi ar pavėžėjais ir reikia tiek laukti, jokios tvarkos, atvažiuoja žmogus su nelaime ir dar po to reik susimokėti už tokį laukimą papildomai. Nekalbu, kad gali užkrėsti ir tas taksistas per tiek laiko…“, – piktinosi kaunietis.

Kaip rašė kita skaitytoja, naktinės eiles prie punkto ji mato jau ne pirmą kartą.

„Dabar yra 19:55 val. ir kiekvieną dieną, nesvarbu kada važiuosi, 3-6km eilės“, – jau kasdienybe tapusia situacija dalinosi moteris.

1
19
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.