Kaunietę išgąsdino virš galvos pasirodęs žalių šviesų reiškinys: likom be žado | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietę išgąsdino virš galvos pasirodęs žalių šviesų reiškinys: likom be žado

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Modernus mokslas teigia, kad beveik visi gamtos reiškiniai, kad ir kaip neįtikėtinai atrodantys, gali būti paaiškinti. Būtent to ir siekia viena kaunietė, kuri kelis kartus tapo neįprasto šviesų šou liudininke.

„Gal žinot kas buvo, vis ieškom internete su draugu kas buvo ir niekur nerandam, manau tikrai ne vieni matėm, ar čia kai laidus vėjas sekmadienį nutraukinėjo ar kas, nors vėjo didelio nebuvo vakar apie 6-7 vakare dar. Abu buvom likę be žado nes nematėm tokios anomalijos, manau kas turi registratorių tikrai užfiksavo tai.

Pirma stovėjom kieme Domeikavoje ir staiga kokias 2 sekundes apsišvietė visas kiemas tokia žalia elektrine šviesa, vos ne kaip šiaures pašvaiste, per visą dangų perėjo, labai išsigandome ir gatvėje šviesos trumpam įsijungė, ir vėl atsirado. Stovėjome apakę, nes pirmą kartą tai matėme.

Vėliau valandos bėgyje važiavome Giraitėje ir vėl lygiai taip pat šviesa trumpam iš dangaus trenkė žalia ir gatvėje žibintai užgeso, ir neužilgo vėl užsidegė. Gal tai kažkoks meteorologinis reiškinys? Vis abu spėliojame, kas tai galėjo būti ir nieko nerandam apie tai, tikrai nemanau kad mes vieni tokie buvom nustebę“, – neaiškių šviesų istorija dalinosi kaunietė.

67
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.