Praneša kaunietė: Savanorių prospekte tiksi bomba, kurios niekas nesaugo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Praneša kaunietė: Savanorių prospekte tiksi bomba, kurios niekas nesaugo

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Praėjusį pavasarį Tarybinių laikų daugiafunkcis paslaugų kompleksas virsto statybų aikštele. Savanorių prospekte burzgiantys ekskavatoriai bei statybinis laužas domina ir mažuosius kauniečius, tuo metu vyresnieji baiminasi pavojaus.

„Šios foto – nauja vaikų „žaidimų aikštelė”. Šiaip yra baisu žiūrėti, kai 3, 4 klasių vaikai žaidžia ten, kur iki nelaimės vienas žingsnis. Kur apsauga? Oi, pasirodo nėra. Taigi miesto arterinėje gatvėje tiksi maža bombutė. Tai buvusi „Juzė”. Mačiau lakstančius vaikus ir kai vienas per išverstą tvorą įėjo į teritoriją”, – trečiadienio vakarą pranešė skaitytoja.

Senasis „Juzės” pastatas / Skaitytojos nuotr.

Apie „Juzės“ teritorijoje įsisukusius ekskavatorius daugiau galite skaityti čia.

2
66
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.