Netylėti nusprendė ir Aleksoto gyventojai: Europos kultūros sostinė su Mėnulio paviršiaus keliais | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Netylėti nusprendė ir Aleksoto gyventojai: Europos kultūros sostinė su Mėnulio paviršiaus keliais

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi ir Gvazdikų gatvės gyventojai. Kelią namo kaunietė prilygina Mėnulio paviršiui.

„Esame Aleksoto, Gvazdikų g. gyventojai. Problema mūsų – duobėtas kelias. Savivaldybė jeigu patvarko tai tik kelia kelio lygį aukštyn su skalda, ko pasekoje, vanduo bėga į kiemus, kurių lygis žemesnis nei kelio. Išardė visą Akacijų gatvę, per kurią važinėjame – nesutvarkė. Namo važinėjame lyg Mėnulio paviršiumi. Vienas kelias – spauda ir TV mums.

Mes visi rašom raštus į savivaldybę ir nieko. Europos kultūros sostinė su Mėnulio paviršiaus keliais. Vaikai eina į mokyklą ir iš mokyklos – grįžta murzini iki ausų, apsitaškę purvais”, – skundėsi kaunietė.

55
11
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.