Anšlagas Rumšiškėse: kilometrinės eilės ir užgesę žibintai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Anšlagas Rumšiškėse: kilometrinės eilės ir užgesę žibintai

Dalintis:

Žibintų festivalis „1000 šviesų“ Lietuvos liaudies buities muziejaus lankytojams apkarto. Šeštadienio vakarą eilėse tenka laukti beveik po 2 valandas, pranešama ir apie dingusią elektrą bei užgesusius žibintus.

„Esame vieni iš tų, kurie labai troško pamatyti šiandien Rumšiškių „Šviesų festivalį”… Jau pusantros valandos stovime kamštyje, žmonių begalė, einantys atgal informuoja, kad įeiti į pačią muziejaus teritoriją neįmanoma. Net nusipirkę bilietus internetu negali patekti į renginį. Tai informuokite skaitytojus, kad negaištų laiko ir nesusigadintų šeštadienio vakaro…”, – praneša kaunietis.

Anot vyro, Lietuvos liaudies buities muziejuje ne tik daug žmonių, tačiau dingo ir elektra, užgeso žibintai.

„Labai daug žmonių. „Nepaveža” turniketai, pralaidumas labai silpnas. Eilė prie kasų – žodžiais neapsakoma. Dar ir pikti visi išeina, nes elektra dingo ir dalis instaliacijų neveikia…”, – praneša vyras.

23
27
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.